Yüksek Lisans
- Sebze ve Meyve Suyu Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Meyve ve Sebze Kurutma Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Meyve ve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Sebze ve Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- Sebze ve Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- Meyve ve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
- Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
Lisans
- Mezuniyet Tezi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
- Mezuniyet Çalışması, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
- İşletme Yönetimi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
- Özel Gıdalar Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
- Resim, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
- İçecek Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
- Özel Gıdalar Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- İçecek Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Resim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Organik Tarım, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Beslenme İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Meşrubat Üretim Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Beslenme İlkeleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Resim, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- İçecek Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Beslenme İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
- İçecek Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Gıda ve Beslenme, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
- Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
- Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
- Gıda ve Beslenme, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
- Organik Tarım, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
- İçecek Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
- Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Gıda ve Beslenme, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
- Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
- Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:2
- İçecek Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
- Organik Tarım, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
- Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
- Gıda ve Beslenme, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2

