Yüksek Lisans
- Ekstraksiyon Teknikleri, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
- Yenilikçi Ekstraksiyon Teknikleri, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
- Tarım Ürünlerinin Kurutma Karakteristiklerinin Modellenmesi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
- Ekstraksiyon Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
- Tarım Ürünlerinin Kurutma Karakteristiklerinin Modellenmesi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
Önlisans
- Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:2
- Süt Teknolojisi 2, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Temel İşlemler I, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
- Süt Teknolojisi 2, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
- Matematik, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
- Süt Teknolojisi 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Temel İşlemler 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
- Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
- Süt Teknolojisi 2, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
- Matematik, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
- Süt Teknolojisi 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Temel İşlemler 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
- İçecek Teknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
- Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
- Süt Teknolojisi 2, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
- Tahıl Teknolojisi I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
- Süt Teknolojisi I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Temel İşlemler I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
- Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
- Süt Teknolojisi Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Tahıl Teknolojisi 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Temel İşlemler 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Bilişim Teknolojileri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Tahıl Teknolojisi 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdalarda Temel İşlemler 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3

