Önlisans
- Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:4
- Yiyecek İçecek Servisi 2, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:4
- Pişirme Yöntemleri 2, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:4
- Yiyecek İçecek Servisi 1, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:4
- Hizmet Pazarlaması, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
- Pişirme Yöntemleri 1, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:8
- Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 2, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
- Pişirme Yöntemleri 2, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
- Hizmet Pazarlaması, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
- Ulaştırma Mevzuatı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:8
- Pişirme Yöntemleri 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:6
- Pişirme Yöntemleri 2, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
- Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 2, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
- Yiyecek İçecek Servisi 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:8
- Ulaştırma Mevzuatı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
- Pişirme Yöntemleri 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:6
- Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 2, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:4
- Pişirme Yöntemleri 2, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:6
- Ulaştırma Mevzuatı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 1, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:4
- Pişirme Yöntemleri 1, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:6
- Yemek Tarifleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- İletişim, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Genel İşletme, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 2, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
- Pişirme Yöntemleri 2, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Ulaştırma Mevzuatı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Gastronomi Turizmi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
- Pişirme Yöntemleri 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Pişirme Yöntemleri 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Genel İşletme, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- İletişim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Restoran İşletmeciliği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Pazarlama İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Ulaştırma Mevzuatı, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Pişirme Yöntemleri 1, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Catering, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Destinasyon Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
- Turizmde Güncel Sorunlar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
- Girişimcilik, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Ziyafet Servisi Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Ulaştırma Mevzuatı 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- İletişim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Kat Hizmetleri Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
- Kat Hizmetleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Turizm Coğrafyası 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Ulaştırma Mevzuatı 1, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Kat Hizmetlerinde Temizlik İşlemleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- Turizm Coğrafyası 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- Reaksiyon ve Animasyon Yönetimi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 2, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Kongre Fuar Organizasyonu, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Dekorasyon Hizmetleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Ulaştırma Mevzuatı 2, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- İş Sağlığı ve İş Güvenliği, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- Turizm Mevzuatı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Kat Hizmetleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Kat Hizmetleri Yönetimi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Menü Planlama, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- Ulaştırma Mevzuatı 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- Hizmet Pazarlaması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Reaksiyon ve Animasyon Yönetimi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 2, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
- Kongre Fuar Organizasyonu, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
- Dekorasyon Hizmetleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Önbüroda Raporlama, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Otelcilikte Otomasyon Sistemleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Kat Hizmetleri Yönetimi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
- Yiyecek İçecek Servisi İşlemleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Seyahat İşletmeciliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Önbüro İşlemleri 2, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Otel İşletmeciliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- İletişim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
- İş Sağlığı ve İş Güvenliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Genel Alan Kontrolü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servisi 1, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Turizm Mevzuatı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Turizm Pazarlaması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Turizm Operasyon ve Seyehat Acenteliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Kat Hizmetleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
- Ön Büro Hizmetleri 1, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Menü Planlama, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Turizm Ekonomisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Genel Turizm, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
- Kat Hizmetleri Yönetimi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
- Ön Büro İşlemleri 2, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
- Yiyecek İçecek Servis İşlemleri, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
- Seyehat İşletmeciliği, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
- Otel İşletmeciliği, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
- Ön Büro Hizmetleri 1, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
- Turizm Ekonomisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
- Menü Planlama, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
- Genel Turizm, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3

