Yüksek Lisans
- Gıdaların Fiziksel Özellikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Fonksiyonel Starter Kültürler, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Gıdaların Fiziksel Özellikleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
Lisans
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
- Genel Mikrobiyoloji, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Genel Mikrobiyoloji, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
- Genel Mikrobiyoloji, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
- Gıdalarda Raf Ömrü, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Gıdalarda Raf Ömrü, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
- Gıdalarda Raf Ömrü, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Teknik Çizim, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
- Teknik Resim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:4
- Teknik Çizim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:4
- Teknik Resim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
- Teknik Çizim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
- Teknik Çizim, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:4
- Teknik Resim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
- Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
- Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
- Et Bilimi ve Teknolojisi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
- Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
- Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
- Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
- Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
- Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
- Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
- Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
- Genel Mikrobiyoloji, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:1
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:1
- Gıdalarda Raf Ömrü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
- Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
- Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
- Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler -I, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
- Gıdalarda Raf Ömrü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2

